Grönsaksomelett med kalkon

Ingredienser:

  • 3 ägg
  • 1 msk kvarg
  • 0,5 st paprika
  • 0,5 st gul lök
  • 6 champinjoner
  • 1 tomat
  • persilja
  • 50 g skivad rökt kalkon

Gör så här:

  1. Vispa ihop äggen med kvargen och ställ åt sidan.
  2. Skär grönsakerna i mindre bitar och värm upp en teflonpanna.
  3. Fräs upp grönsakerna i några droppar olivolja och låt dom bli genomvarma.
  4. Häll äggblandningen över grönsakerna och rör om så grönsakerna blir omslutna av äggblandningen.
  5. Strimla kalkonköttet och lägg ner i pannan.
  6. Strö över finskuren persilja.

Källa: Vi Dukanare, av Petra Carlsson den 22 februari 2012 kl. 13:31

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.