Lax i fetaosttäcke

Lax i fetaosttäcke passar bra som måltid under Fas 2, Omväxlingsfasen på grönsaksdagar. Skippar man tomaten kan man även äta detta på proteindagar och redan från Fas 1, Attackfasen.

Ingredienser:

  • 4 laxfiléer
  • 1 fetaost (mängd?)
  • 250 g crème fraiche
  • 1 msk basilika
  • 1 tomat
  • salt
  • peppar

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg laxfiléerna i en ugnsform.
  2. Mixa övriga ingredienser (utom tomaten).
  3. Lägg röran på laxen.
  4. Skiva tomaten o lägg ovanpå fetaoströran.
  5. In i ugnen ca 20 min.

Källa: Vi Dukanare

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.