Attackmat med torsk

Här kommer ett gott recept på Attackmat med torsk och räkor som serveras tillsammans med Keso. Kan alltså ätas redan från Fas 1, Attackfasen.

Ingredienser:

  • 2 st torskfiléer
  • äggvita
  • skalade räkor
  • rosmarin
  • chilipulver
  • ev. andra örter
  • Keso

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Vispa äggvitan fluffig.
  2. Blanda ihop med räkor och kryddorna.
  3. Lägg torkfiléerna i en ugnsform. Häll över äggblandningen.
  4. Grädda i 20-25 minuter.
  5. Servera med Keso.

 

Recept: Vi Dukanare, av TARANEH YOUSEFI·DEN 4 JANUARI 2014

2 kommentarer Lägg till din
    1. Jag har inte provat receptet själv så du får prova dig fram 😉
      Jag gissar på nånstans runt 1 dl (3 äggvitor) kanske är lagom till två torskfiléer 🙂 Lycka till!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.