Leylas Dukanvänliga pitabröd

Leylas Dukanvänliga pitabröd som kan ätas från Fas 2, Omväxlingsfasen. Två sådana kan du unna dig varje dag i cruise fasen.

Ingredienser:

  • 3 st ägg
  • 125 gram naturell kvarg
  • 6 msk havrekli
  • 2 msk vetekli (kan uteslutas)
  • 3 msk maisstärkelse
  • 1 msk fiberhusk
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 krm salt

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda de torra ingredienserna i en skål.
  2. I en annan skål, vispa ägg och kvarg så allt blandas ordentligt.
  3. Häll i de torra ingredienserna i ägg/kvarg blandningen och rör runt så allt blandas.
  4. Klicka ut 6 lika delar smet på bakplåtspapper och försiktigt platta till så att du får ”rätt” storlek pita
  5. Grädda ca 15 min, ta ut de och lått kallna.

Recept: Vi Dukanare

En kommentar Lägg till din
  1. Hej jag är så glad att jag äntligen har hittat dukan recept!
    Det skulle va ta bra att ha bilder på ingredienserna så att man köper rätt!

    Sen vill jag fråga när kan man äta bröd på fas 2? Varje dag? Eller varannan dag?

    Tack

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.