kladdkaka

kladdkaka
JOANNA KAINZ·DEN 9 AUGUSTI 2012
Snabb-kladdkaka på Pannkakssmeten s55 dr Dukanboken.
1ägg
1,5 msk havrekli
1 msk Stevia strö (1,5msk canderel)
1,5 msk kesella eller laktosfri matkvarg
1 äggvita
0.5-1 msk kakao
ca 0.5 krm salt (viktigt får inte uteslutas då blir inte smaken fyllig)
Passar perfekt i mkt liten stekpanna på ungefär 4, den måste få grädda lite
långsammare än den vanligare pannkakan.
När ovansidan stelnat vänd för en snabb gräddning och direkt på uppläggingsfat
uppochner.
Den välgräddade sidan uppåt, så blir kladdet eller den fuktigare delen neråt.
För normalstekpanna trippla receptet och ha stort tålamod innan du vänder, den
går lätt sönder om den inte är redoför att vändas, då får du vänta lite till!
Antingen äts den ljummen eller låt svalna helt och bred på tunt lager med slickepott
Vaniljkesella, vaniljsmaksatt lätt-kvarg.
Smaklig spis!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.